Γενικοί Όροι - Houseland
espa banner

Γενικοί Όροι

Πρωταρχικό μέλημα της ………………………………………………….. είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ………………………………………….. , αλλά και την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις κατά την περιήγησή σας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Προσωπικά Δεδομένα

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Για να κάνετε όμως μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό τηλεφώνου σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).
Στο ………………………………………….. έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν η αγορά σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον έχουν συμπληρώσει: Επωνυμία εταιρείας, Αντικείμενο δραστηριότητας, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.

Με την καταχώριση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αποδέχεστε ότι όλες οι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κοινοποιήσεις προς εσάς θα γίνονται στη δηλωθείσα ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα στοιχεία σας αποθηκεύονται ώστε να μην χρειαστεί να τα καταχωρήσετε ξανά σε τυχών επόμενη παραγγελία σας και έχετε πάντα πρόσβαση σε αυτά κατά τη σύνδεσή σας.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε καταχωρήσει, για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών.

Οι εργαζόμενοι της ………………………………………….. που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και απαγορεύεται η πρόσβαση σε αυτά, προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση.

Η εταιρεία ………………………………………….. , ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση των στοιχείων σας.

Το ………………………………………….. με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρούμενης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, Δικαστήριο κλπ.
Μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε στην τροποποίηση των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει.
Διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Για οριστική διαγραφή των στοιχείων σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σας σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, επικοινωνείστε με το αρμόδιο τμήμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: …………………………………………..

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Αναγνωρίζουμε ως ζήτημα μείζονος σημασίας το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και των συναλλαγών και για το λόγο αυτό λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση τους.
Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Το ………………………………………….. προστατεύει τα μέλη του από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Comodo CA Ltd.

Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχείων από και προς το …………………………………………..

Η εκτέλεση των πληρωμών με χρεωστική/πιστωτική κάρτα πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης Τράπεζας οπότε τα στοιχεία καρτών σας καταχωρούνται απευθείας στα ασφαλή συστήματά της.

Ενημερωτικά Δελτία – Newsletters

Το ………………………………………….. ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει Newsletters.
Σαν επισκέπτης μπορείτε να εγγραφείτε μόνο με το e-mail σας, στη σχετική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε το link, στο e-mail που θα λάβετε.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε Newsletters, μπορείτε να επιλέξετε τον σύνδεσμο Unsubscribe που βρίσκετε πάντα κάτω μέρος των Newsletters, οπότε γίνετε άμεση διαγραφή του e-mail σας από τη λίστα. Εάν λάβατε e-mail για επιβεβαίωση εγγραφής κατά λάθος, χωρίς να έχετε συμπληρώσει τη σχετική φόρμα, απλά αγνοήστε το και διαγράψτε το.
Δεν θα εγγραφείτε εάν δεν κάνετε κλικ στο link επιβεβαίωσης εγγραφής.

Σαν εγγεγραμμένο μέλος μπορείτε να επιλέξετε ενεργοποίηση και απενεργοποίηση παραλαβής Newsletters στην επεξεργασία/τροποποίηση των στοιχείων σας.

Για απενεργοποίηση παραλαβής μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον σύνδεσμο Unsubscribe που βρίσκετε πάντα κάτω μέρος των Newsletters.

Το ………………………………………….. δεν ευθύνεται αν τα Newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοσή τους. Μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν καταλήγουν εκεί.
Σε αυτή την περίπτωση, αποθηκεύστε τη διεύθυνση αποστολής τους στη λίστα ασφαλών αποστολέων. Η ενημέρωση από το ………………………………………….. , γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε.
Σε περίπτωση όμως που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο ………………………………………….. , λαμβάνετε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (e-mail) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των μηνυμάτων, καθώς η αποστολή τους, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Περιγραφή / Φωτογραφίες Προϊόντων

Οι φωτογραφίες των προϊόντων καθώς και η περιγραφή τους, βασίζεται στα στοιχεία που λαμβάνουμε από τις εταιρείες / προμηθευτές κάθε φορά και είναι ενδεικτικές.

Ενδέχεται η φωτογραφία του προϊόντος να μην ανταποκρίνεται πλήρως στο κάθε προϊόν, για λόγους διαφορετικής διαθεσιμότητας ανά περιοχή / χώρα. Επίσης οι αποχρώσεις πιθανόν να διαφέρουν ελαφρά, καθώς οι συσκευές απεικόνισης (οθόνες) αδυνατούν να μεταφέρουν πιστά τη φυσικότητα των χρωμάτων.

Τιμές Προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν, υπάρχει ενδεικτικά ο Φ.Π.Α. ο οποίος υπολογίζεται στην συνολική αξία της παραγγελίας σας κατά την ολοκλήρωσή της.

Όπου ο Φ.Π.Α δεν αναγράφεται, συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

Οι τιμές του ………………………………………….. πιθανόν να διαφέρουν από τις τιμές του φυσικού καταστήματος της ………………………………………….. και δεν δεσμεύουν τους κατά τόπους συνεργάτες της εταιρείας. Όπου εμφανίζεται ποσοστό έκπτωσης, αυτό υπολογίζεται στην αρχική τιμή του προϊόντος πριν τον Φ.Π.Α.
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στις αποθήκες μας, ενώ το ………………………………………….. επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Ανάμεσα στα προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η σπάνια περίπτωση κάποιο να έχει εξαντληθεί και το online ηλεκτρονικό μας σύστημα να μην προλάβει να ενημερώσει αυτόματα τη διαθεσιμότητά του.

Στην περίπτωση αυτή, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Για ορισμένα προϊόντα με μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α. και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε ο Φ.Π.Α. επανυπολογίζεται στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτησή σας, το ………………………………………….. σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής & πληρωμής:

  1. Αντικαταβολή ή πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα / paypal για παραλαβή μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών courier.
  2. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα / paypal για παραλαβή από το κατάστημα.

Χρόνος – Κόστος Αποστολής

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με τον τρόπο που ζητήσατε ή συμφωνήθηκε κατόπιν συνεννόησής μας.

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας για όλους τους προορισμούς κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή, από 2 έως 7 εργάσιμες και υπολογίζεται από την ημέρα λήψης της παραγγελίας σας για περιπτώσεις αντικαταβολής, ή την ημέρα επιβεβαίωσης της πληρωμής της, για περιπτώσεις πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Εξαρτάται επίσης και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.

Επεξεργασία, προετοιμασία, τιμολόγηση και αποστολή παραγγελιών πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 14:00 εκτός αργιών.

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής, τον προορισμό της παραγγελίας, και βαρύνει τον πελάτη εκτός των εξαιρέσεων που αναφέρονται στους τρόπους αποστολής & πληρωμής.

Ακύρωση μιας Παραγγελίας

Το ………………………………………….. διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας μέσα από το menu των προσωπικών σας επιλογών.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ακύρωση μιας παραγγελίας επικοινωνώντας με το τμήμα παραγγελιών στο ……………………….. ή στέλνοντας e-mail στο: …………………………………………..

Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που η παραγγελίας σας αποσταλεί. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Υπαναχώρηση / Επιστροφή

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος της, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική, άρτια κατάστασή του, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, εντός προθεσμίας 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε, σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ……………………….. σας παραδόθηκαν άλλα προϊόντα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών σε περίπτωση όπου υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν.

Σε αυτές τις περιπτώσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο ……………………….. ή με email στο: ……………………….. ώστε να σας υποδείξουν τρόπο επιστροφής ώστε να μην επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που το προϊόν ή το σύνολο της παραγγελίας που θα επιστρέψετε συνοδευόταν από οποιοδήποτε δωρεάν, χωρίς χρέωση προϊόν, θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς επιστροφή – αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους να σε άριστη κατάσταση και να συμπεριλαμβάνονται όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος. Στο δέμα οφείλετε να συμπεριλάβετε και την απόδειξη/τιμολόγιο με το οποίο έγινε ή αγορά, ή φωτοτυπία τους.
Εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή. Εάν αυτό διαπιστωθεί μετά από έλεγχο του προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφεται στο αποστολέα με δική του χρέωση.
Πριν από κάθε επιστροφή, συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση τηλεφωνικά στο ……………………….. .

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, με επιστροφή στην κάρτα σας εάν πραγματοποιήσατε πληρωμή με κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα εάν κάνετε παραγγελίες σε τακτά διαστήματα η διαφορά της αξίας να πιστωθεί στο λογαριασμό σας στην εταιρεία μας και να αφαιρεθεί σε επόμενη παραγγελία σας.

Μη Παραλαβή Παραγγελίας

Σε περίπτωση άρνησης ή αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας από την πλευρά του πελάτη, η ……………………….. διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει την κατάθεση των εξόδων αποστολής, σε Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

Διάφορα

  1. Ευθύνη: Το δεν ευθύνεται για ελαττώματα των προϊόντων και ζημιά από την αιτία αυτή, για τα οποία μόνος υπεύθυνος είναι ο κατασκευαστής – προμηθευτής τους.
    Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, η ευθύνη περιορίζεται στην αντικατάστασή του, οπότε διατηρείτε και το δικαίωμα επιστροφής του.
  2. Διασυνδέσεις: Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά.
  3. Τροποποίηση των όρων: Το διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.
  4. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση (Ν. 2251/1994 – Ν. 2472/1997 – Ν. 3471/2006).
0

Το καλάθι σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο